Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sora ducesei Meghan de Sussex ar purtea participa la un reality show din Marea Britanie

www.townandcountrymag.com
samantha markle si meghan

Samantha Markle, sora vitregă a ducesei Meghan de Sussex, a sugerat, într-un interviu acordat luni unui post TV, că ar putea participa la reality show-ul "Big Brother" din Marea Britanie, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Întrebată de realizatorii emisiunii postului ITV "Good Morning Britain" dacă informația este adevărată, Samantha Markle a declarat: "Am lucrat în media toată viața mea, de ce nu aș participa? De ce aș înceta să exist numai pentru că am o problemă de familie?".

Sora vitregă a ducesei Meghan i-a cerut public acesteia să se împace cu tatăl lor, Thomas Markle, care a absentat de la nunta acesteia cu prințul Harry și care a făcut mai multe declarații contradictorii despre prezența sa la acel eveniment.

"Cred că este important pentru ambii să se împace, pentru toată lumea, pentru familia noastră, pentru lume", a spus Samatha Markle.

Citește și: Filmul bulgar '3/4' a câştigat trofeul 'Răzvan Georgescu' al Festivalului 'Ceau, Cinema'

Următorul sezon al emisiunii "Celebrity Big Brother", care în Marea Britanie este difuzat pe Channel 5, este programat să debuteze în luna august.

Prințul Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta actriță americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai.

Samantha, în vârstă de 53 de ani, și fratele ei, Thomas Jr., sunt copii lui Thomas Markle din primul său mariaj. Cea de-a doua soție a acestuia a fost mama lui Meghan, Doria Ragland. Thomas Markle și Doria au divorțat în 1988, când actuala ducesă Meghan avea șase ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.