Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sora lui Cristiano Ronaldo nu cunoaște fair-play-ul: Ce mesaj i-a transmis Kátia Aveiro lui Virgil van Dijk

Kátia Aveiro

Liliana Cátia dos Santos Aveiro, cunoscută drept Kátia Aveiro, sora fotbalistului Cristiano Ronaldo, i-a transmis un mesaj dur și plin de ironii fundașului echipei Liverpool, Virgil van Dijk, luni seara, după decernarea Balonului de Aur, potrivit Mediafax.

Cristiano Ronaldo, care a încheiat pe locul al treilea în clasamentul pentru Balonul de Aur, a preferat să nu vină la gala de la Paris, mergând la un alt eveniment, în Italia, unde a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului din Serie A.

Virgil van Dijk, cel care a obținut locul secund, în spatele câștigătorului Lionel Messi, a fost întrebat de televiziunea olandeză RTL7, înaintea decernării trofeului, dacă absența lui Ronaldo de la eveniment reprezintă un rival mai puțin pentru el în lupta pentru trofeu, acesta răspunzând: "A fost un rival?".

Răspunsul olandezului a nemulțumit-o foarte tare pe sora lui Cristiano Ronaldo, care a postat un mesaj amplu pe contul său de Instagram, enumerând realizările fratelui său și semnalând lipsa de respect a lui Virgil van Dijk.

"Cred că unii oameni sunt foarte frustrați, departe de realitate. Ce rușine! Era foarte bine cunoscut că Ronaldo nu va câștiga premiul din seara asta, deși a câștigat trofee colective importante. Dar asta este o altă discuție, iar fotbalul ne va arăta adevărul.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

Acum, dragă Virgil, acolo unde joci tu (n.r. - Premier League), Cristiano Ronaldo a fost deja și a jucat de sute de ori. Vezi tu, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a câștigat de trei ori titlul în țara în care tu joci de atâția ani și nu ai reușit să pui mâna pe ceva. Cristiano Ronaldo a fost chiar cel mai bun jucător și cel mai bun marcator acolo, Virgil. Era chiar mai tânăr decât tine.

Apoi, dragă Virgil, Cristiano Ronaldo a mers și în alte locuri, unde a ajuns cel mai mare jucător din istoria clubului. Real Madrid îți spune ceva, Virgil? Poate că da, pentru că acel club, cu Cristiano în echipă, te-a învins într-o finală de Liga Campionilor (n.r. - 2018: Real Madrid-Liverpool, scor 3-1). Trofeu pe care Ronaldo îl are deja de cinci ori, Virgil.

Ronaldo și colegii săi v-au spart "portocala" într-o finală (n.r. - finala Ligii Națiunilor 2018, Portugalia - Olanda 1-0). A fost greu, Virgil? Ce păcat! Și, dragă Virgil, într-una dintre cele mai slabe perioade din cariera sa, Cristiano Ronaldo a câștigat mai multe trofe decât tine. Superb, nu? (...)", a scris Katia Aveiro.

Virgil van Dijk (28 de ani) a fost transferat de Liverpool, în 2018, de la Southampton, pentru aproximativ 75 de milioane de lire sterline. În 2019, olandezul a câștigat Liga Campionilor și Supercupa Europei alături de englezi. Fundașul mai are în palmares trei titluri de campion cu Celtic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.