Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cârstea, primele declaraţii după victoria de la Roland Garros: 'Sunt foarte fericită'

Sorana Carstea

Sorana Cirstea a oferit primele declaratii dupa victoria categorica obtinuta in primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Reprezentanta noastra a invins-o fara probleme pe chinezoaica Shuai Peng, scor 6-3, 6-1, si spune ca se simte excelent pe zgura.

"Meciul de azi a fost in linia ultimelor saptamani, am jucat destul de constant, am avut o saptamana buna in Germania, apoi am venit aici, m-am pregatit bine, am muncit in continuare si cred ca azi am facut un meci bun, de care sunt foarte fericita. Pot sa spun ca e un turneu drag pentru ca este pe zgura. A inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult zgura", a declarat Sorana Cirstea, potrivit 30zero.ro.

"Peng e o jucatoare buna, facuse semifinale saptamana trecuta, e in fata mea in clasament si ma asteptam la un meci greu, insa ma bucur ca am reusit sa termin in doua seturi destul de usor", a mai precizat aceasta.

In turul urmator, Sorana va avea o misiune mult mai dificila, urmand a o intalni pe favorita numarul 21, spaniola Carla Suarez Navarro. Totusi, sportiva aflata pe locul 64 in ierarhia WTA nu se teme, chiar daca recunoaste ca iberica porneste ca favorita. "Am jucat de ceva ori impotriva Carlei, ultima oara chiar in Australia, si cred ca ne cunoastem bine, si eu pe ea, si ea pe mine. E un meci dificil, ea este favorita", a precizat Sorana. "Va fi un meci interesant, greu, dar la fiecare meci intru ca sa-l castig, nu conteaza adversara. De asta am muncit si de asta sunt aici, ca sa ma bat cu cele mai bune jucatoare, sa dau tot ce pot", a conchis Sori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.