Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea a fost învinsă de suedeza Rebecca Peterson, scor 6-4, 6-1, la AusOpen

dcnews.ro
sorana cirstea

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, a fost prima jucătoare română care a intrat pe teren la Australian Open, ediţia 2019. Ea a fost învinsă, luni, cu 6-4, 6-1, de suedeza Rebecca Peterson, locul 64 WTA, în manşa I a competiţiei, după 61 de minute de joc, informează News.ro.

Cîrstea a jucat destul de bine în prima parte a meciului, având două mingi de break la scorul de 4-4. După ce le-a ratat, jucătoarea română a mai câştigat doar un ghem, în setul secund, la 0-5.

Însă abordarea ei din setul al doilea a fost una ciudată. Cîrstea a risipit parcă voit toate mingile până la 0-5. În aceste ghemuri, ea a câştigat două puncte, unul în primul şi al doilea în cel cu numărul 5.

A urmat un joc foarte bun pe propriul serviciu, pe care Sorana Cîrstea l-a câştigat la 0, dar a cedat meciul după ghemul următor şi după un set care a durat puţin peste 20 de minute.

Citește și: Monica Niculescu, înfrângere rușinoasă în primul tur al AusOpen - O jucătoare de 17 ani a eliminat-o din competiție

Pentru prezenţa pe tabloul principal al Australian Open, Sorana Cîrstea va primi 75.000 de dolari australieni (47.000 de euro) şi 10 puncte WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.