Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea e a doua româncă ce se califică în turul trei la turneul Masters 1000 de la Roma

Sorana Cîrstea

Cetatea eternă a fost joi scena a trei succese consecutive ale jucătoarelor române de tenis participante la turneul Masters 1000 de la Roma. Sorana Cîrstea a fost a treia româncă victorioasă, după ce a învins-o în turul doi pe adolescenta cehă Brenda Fruhvirtova, scrie Mediafax.

Sorana Cîrstea a obținut o victorie clară, chiar dacă, pe alocuri, a dat semne de lipsă de concentrare. Ea a câștigat cu un categoric 7-5, 6-0, într-o oră și 32 de minute, calificându-se în turul trei, unde o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Ana Bogdan și o altă cehoaică, Marketa Vondrousova, numărul 6 mondial.

Anterior, tot joi, Irina Begu s-a calificat în turul secund, în timp ce Jaqueline Cristian a obținut și ea un loc în turul trei.

Cîrstea a câștigat un prim set la mijlocul căruia s-au înregistrat șase break-uri și pe care la închis cu un al șaptelea game câștigat tot împotriva serviciului.

În ciuda scorului de 6-0 din setul doi, jocul a fost echilibrat și a durat 40 de minute, Cîrstea fiind nevoită să salveze șase mingi de break ale adversarei sale de doar 17 ani.

Prezența în turul trei este echivalentă pentru Cîrstea cu un premiu de 30.435 euro și 65 de puncte, cu care avansează un loc în clasamentul mondial live, de pe 32 pe 31.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.