Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea în sferturi la US Open: Scorul este dur pentru ceea ce s-a jucat

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a declarat, după ce s-a oprit în sferturile de finală la US Open, că sportiva cehă Karolina Muchova a meritat victoria, însă scorul de 6-0, 6-3 este “destul de dur pentru ce s-a jucat”, informează News.ro.

„Un meci foarte dificil, Karolina a jucat foarte bine. Din cele patru întâlniri cred că în seara asta a produs cel mai bun tenis. Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat. Am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunităţi pe care nu le-am fructificat. Cred că dacă intram din nou în joc să fa 3-2 atunci lucrurile stăteau altfel, dar per total în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria şi a reuşit să vină cu soluţii la toate planurile mele. Un meci nu atât de dur cum o spune scorul. A venit astăzi şi a jucat cel mai bun tenis. Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost atât de decisivă în momentele importante”, a spus Cîrstea pentru Eurosport.

Pentru sportivă urmează turneele din Asia. “Voi veni acasă câteva zile, iar apoi voi urmează patru turnee din China şi turneul de la Cluj. Sezonul nu s-a încheiat aici, sper să iau tot ce a fost pozitiv în acest turneu şi să continui să urc şi pe final de sezon. Ca lecţii, nu e doar una anul acesta, cred că important e să munceşti, să-ţi vezi de treabă şi până la urmă nu există o soluţie magică, o cheie, este pur şi simplu muncă brută, disciplină, rutină şi cam la asta se rezumă în general sportul de performanţă”, a mai afirmat ea.

Sorana Cîrstea, favorită 30, a fost eliminată, în noaptea de marţi spre miercuri, în sferturile de finală ale US Open, ultimul grand slam al anului. Cîrstea a fost învinsă de a 10-a favorită, sportiva cehă Karolina Muchova, scor 6-0, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.