Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125

captură TV
Sorana Cirstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Reus (Spania), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, după ce a trecut de spaniola Aliona Bolsova cu 7-5, 6-0.

Cîrstea (33 ani, 44 WTA), a doua favorită a competiţiei, a obţinut victoria după o oră şi 24 de minute în faţa jucătoarei născute la Chişinău (25 ani, 130 WTA), conform Agerpres.

Primul set a fost echilibrat, dar Cîrstea a reuşit singurul break, la 6-5, după care a controlat categoric actul secund, adjudecat cu 6-0.

Bolsova nu şi-a creat nicio minge de break în acest meci.

Cîrstea are acum 2-1 în meciurile directe cu Bolsova, pe care a învins-o în 2019, în turul al doilea al US Open, cu 3-6, 6-4, 6-2. Românca şi-a luat atunci revanşa după ce fusese întrecută câteva luni mai devreme, în turul secund la Roland Garros, cu 7-6 (7/5), 7/6 (7/3).

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 1.740 de euro şi 15 puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe jucătoarea slovacă Anna Karolina Schmiedlova (28 ani, 96 WTA).

Singurul duel cu Schmiedlova s-a desfăşurat în 2014, la Pattaya (Thailanda), în primul tur, iar Sorana a câştigat cu 6-1, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.