Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea s-a calificat pe tabloul principal de la China Open 2018

Sorana Carstea

Sorana Cîrstea, locul 57 WTA, s-a calificat pe tabloul principal de la China Open 2018 din postura de lucky loser. Românca o va întâlni în primul tur, duminică, 30 septembrie, de la ora 16:00, pe olandeza Kiki Bertens, numărul 11 WTA, potrivit Mediafax.

România va avea trei reprezentante pe tabloul principal din Beijing: Simona Halep, favorită numărul 1, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea.

Simona Halep va debuta și ea tot duminică, în fața jucătoarei Ons Jabeur (Tunisia), venită din calificări, clasată pe locul 113 WTA. Pentru Simona va fi un joc în premieră în faţa acestei adversare, care a învins-o pe Tatjana Maria (Germania) în ultimul tur al calificărilor.

Dacă va trece de acest meci, Simona Halep ştie deja cu cine va evolua şi în turul secund. Este vorba despre Donna Vekic (Croaţia), numărul 40 WTA, care a eliminat-o pe Maria Sakkari (Grecia) în turul inaugural, cu 6-1, 6-4. Croata a avut evoluţii bune în această perioadă în Asia, ea ajungând până în semifinale în turneul de la Tokyo. Pe parcurs, a învins-o şi pe Sloane Stephens.

Halep şi Vekic s-au întâlnit de două ori până acum, românca având 2-0.

Cea de-a treia româncă, Mihaela Buzărnescu va juca în primul tur, luni, 1 octombrie, de la ora 6:00, în compania jucătoarei din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (24 ani, 32 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.