Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cîmpeanu: Mă grăbesc să ajung la Tribunal. Mă judec pentru declarațiile făcute ca ministru al Educației

Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus că va merge la Tribunal, acolo unde este martor în procesul intentat de părinți, în dosarul profesorului de la Școala 164 din Capitală, care fotografia eleve de clasa a II-a în toaleta instituției. Cîmpeanu a explicat că știe care sunt riscurile funcției de ministru și este gata să și le asume.

Citește și: Vlad Voiculescu detonează NUCLEARA: liberalii au măsluit cifrele pandemiei, înainte de alegeri

”Mă grăbesc la Tribunal, pentru că în calitate de ministru al Educației am îndrăznit să mă pronunț în chestiunea unui profesor care fotografia eleve. Un profesor de la Școala 164 din Capitală a fotografiat eleve de clasa a II-a pe culoarul dintre vestiar și toaletă, pretinzând că este o măsură disciplinară.

Am considerat inadecvat acest comportament și am reacționat public. Profesorul a primit o sancțiune de 10% din salariu și am considerat prea mică această amendă, de aceea acum mă duc la Tribunal pentru declarațiile făcute în calitate de ministru al Educației.

Vreau să vă spun ceva sincer și deschis: unul singur își asumă răspunderea, unul singur va răspunde cu funcția și imaginea, unul singur va răspunde în fața legii pentru deciziile luate. V-am explicat asta tocmai pentru a înțelege că, aici, la Ministerul Educației luăm decizii asumate, cunosc riscurile, dacă ceva nu va ieși bine”, a spus Sorin Cîmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.