Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu ar fi APELAT la Ambasada SUA pentru a rămâne pe funcție. Ce le-a spus de Dragnea

inquamphotos.com / Octav Ganea
sorin grindeanu

Criza politică actuală dezvăluie adevărate fracturi între Guvern și Coaliție. Zvonurile potrivit cărora premierul s-ar fi plâns cancelariilor occidentale de presiunile la care ar fi supus de liderii Coaliției PSD-ALDE par a deveni foarte probabile.

SONDAJ Surpriza pentru Coaliția PSD-ALDE din partea românilor. Cum stau partidele

Cum nu prea ar vrea să demisioneze și crede că are și șanse de succes în ceea ce face, premierul refuză deocamdată sugestiile din ce în ce mai pe față să facă bine și să plece. Se pare că în ultimele zile a făcut pași mai apăsați și mai nou a veni și cu condiții  - să își aleagă chiar el urmașul dacă tot pleacă de la Palatul Victoria.

Sorin Grindeanu l-a contactat  aseara (luni), in jurul orelor 23.00, pe ambasadorul SUA in Romania, Hans G. Klemm. Acesta s-a milogit de Klemm, care oricum mai sta doar cateva zile in fruntea ambasadei, ca sa-l pastreze in functie. Textual, premierul s-ar fi plans ca „lupta anticoruptie va fi inabusita de catre cei doi presedinti penali ai Camerelor Parlamentului”.

In plus, Grindeanu vrea sa-i dea o lovitura de sah mat lui Liviu Dragnea la sedinta CEx de maine, iesind public ca isi va prezenta demisia doar daca George Maior va fi numit in locul sau la Palatul Victoria. Propunere aberanta din partea lui Grindeanu din moment ce seful Guvernului nu are nicio atributie de a conditiona nominalizarea unui premier.”, susține jurnalistul Cătălin Tache în National.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.