Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, atac virulent la 'Daddy' Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu susține că în acest moment Liviu Dragnea duce PSD-ul într-o direcție asemănătoare cu cea a PNȚCD-ului și arată că lucrurile în Guvern nu au mers din cauză că miniștrii se raportau doar la ”Daddy” Liviu Dragnea, nu la premier.

”Am avut în Timiș întâlniri în această săptămână cu foarte mulți colegi din PSD. M-au sunat foarte mulți primari, consilieri locali, județeni, m-au sunat și colegi din tara. La mare majoritatea dintre ei am raspuns la telefon. Intalnirea cu colegii ci su prietenii mei din timis a fost emotionanta si mi-a dat energie. E foarte important pt un om politic ca anumite decizii pe care le ia sa simta ca area sustinere de acolo de unde provine, iar eu simt aceasta ernegie si sustinere in organizatia din care fac parte.

Ca de obicei, un an si jumatate, in statutul PSD avem mari probleme si de aici si chestiunile pe care le-am spus. Nu mi-e foarte clar statutul in acest moment, in schimb stiu ceea ce simt. Eu sunt membru al acestui partid de 21 de ani. Nu am venit de la PD ca Dl Liviu Dragnea. Pe mine ma intereseaza foarte mult ca PSD sa functioneze conform statutului. Acest lucru nu se intampla in acest moment in PSD. Nu e foarte clar. S-a scos statutul de pe site, daca va aduceti aminte in acele zile. Lucruri legate de respectatarea statutului...in acest moment sunt in aer. Nu neaparat acum. ci de vreun an jumate.

Pentru binele PSD in acest moment e nevoie de o schimbare de lidership. E evident acest lucru, dar nu rezolva problema. Daca pleaca Liviu Dragnea si vine cineva de acelasi tip n-am rezolvat problema. Problema e structurala- de a reporni motoarele interne ale PS de a pune in functiune structurile, de a respecta statutul, de a reface, de a umbla la acea fisura care exista in acest moment intre conducerea centrala si teritoriu, acele sute de mii de oameni. De aceea cred ca schimbarea e necesara, dar nu rezolva problema de fond daca nu incepem sa lucram la aplicarea statutului”, a declarat Sorin Grindeanu, la Mediafax.

Sorin Grindeanu susține că venirea lui Victor Ponta alături de el în perioada crizei politice l-a ajutat foarte mult din punct de vedere politic.

”Venirea lui Victor Ponta alături de mine a dus la atragerea atenției asupra anumitor lucruri greșite pe care Liviu Dragnea le-a făcut. În al doilea rând, Victor Ponta, cu bune și cu rele, are foarte multă experiență politică și aveam nevoie în acel moment

Am văzut o declarație a lui Victor Ponta care spunea că va merge la un alt partid care nu este în acest moment în Parlament. Eu îmi doresc să nu plece, indiferent cât de mâhnit este. Este nevoie de Victor Ponta în interiorul PSD, cum este nevoie de toți oamenii care au experiență politică și administrativă”, a declarat Sorin Grindeanu.

Fostul premier a precizat că miniștrii din Guvernul Grindeanu se raportau doar la ”Daddy” Liviu Dragnea și nu la premier.

Nu îmi e foarte clar cum gândeau ei. Ei, în loc să se raporteze la primul ministru se raportau la Daddy, iar Daddy era foarte bucuros că se întâmpla lucrul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.