Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, despre cazul descinderii consilierei USR Ana Munteanu la restaurant: 'Aşteptăm deciziile MAI privind Jandarmeria şi Prefectura'

Facebook
Sorin Grindeanu

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că aşteaptă decizii privind Jandarmeria şi Instituţia Prefectului Timiş, în urma raportului Corpului de control al ministrului de Interne întocmit în cazul "descinderii" consilierului local, Ana Munteanu, într-un local din Timişoara.

"Din comunicatul MAI legat de acel caz rezultă câteva fapte extrem de grave. Mai aşteptăm câteva zile să vedem dacă acele fapte pe care Corpul de control al ministrului de Interne le-a descoperit sunt urmate de decizii la nivelul MAI, în ceea ce înseamnă Jandarmeria, Prefectura Timiş, implicarea Prefecturii, a reprezentanţilor Prefecturii în asemenea acte. Aceşti domni de la USR PLUS ne-au spus tuturor de câţiva ani cum vin ei neprihăniţi, din spuma mării, şi cum vor face politică altfel. Aceasta este politica altfel? Este un exemplu grăitor despre ceea ce înţeleg aceşti domni din a face administraţie. Aşa că ministerul se află încă în perioada în care poate lua aceste decizii", a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că aşteaptă decizii cu privire la cei care au greşit în acest caz.

"Dacă va trece această perioadă rezonabilă şi deciziile se lasă aşteptate - sunt membru în Comisia de apărare şi ordine publică a Camerei Deputaţilor şi îl vom chema pe Lucian Bode să explice de ce nu a luat măsuri conform raportului Corpului de control. Nu putem lăsa să se aştearnă liniştea peste un asemenea incident", a adăugat Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.