Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, despre lipsa de leadership în PSD: 'Liviu Dragnea n-a avut grijă să crească pe cineva. Cum venea cineva era înlăturat'

Banatul Azi
Sorin Grindeanu

Fostul premier al României, Sorin Grindeanu, a oferit un interviu în care a vorbit despre viitorul congres al celor de la PSD.

Citește și: Situație ALARMANTĂ la Galați! Spitalul este aproape BLOCAT: nu se mai fac internări, iar pacienții au fost externați

„Liviu Dragnea n-a avut grijă să crească pe cineva și să vină natural președinte al partidului. Cum venea cineva era înlăturat. M-ar atrăgea să intre în PSD acel lier care e în stare să construiască o echipă. E deja situația pe care putem să o avem și e de dorit în aceste momente, având în vedere lipsa unui superlider - dacă putem zice așa.

Vorbim de cel care e în stare să îmbine și acea reformă internă, dar care să nu bulverseze partidul cu două luni ănainte de alegeri. Adversaurul politic e afară, nu în interior.

La alegerile parlamentare o să văd dacă o să candidez. Cei din Timiș mă susțin în orice”, a declarat Sorin Grideanu la postul de televiziune Digi24.

Citește și: BOMBĂ Sorin Grindeanu va candida pe listele PSD Timiș: ce post vrea să ocupe fostul premier .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.