Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, despre ruptura cu Liviu Dragnea și presupusa vizită acasă la Klaus Iohannis: 'Am chemat Guvernul cred că într-o sâmbătă, de acasă'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea grindeanu

Fostul premier PSD, Sorin Grindeanu, a explicat, duminică, la Prima TV, că ruptura dintre el şi fostul lider social-democrat Liviu Dragnea a apărut când şi-a asumat ”aproape personal” să dea OUG 14, cea care anula OUG 13 înainte să intre în vigoare. Grindeanu a negat că ar fi fost în vreo vizită la preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum l-a acuzat Liviu Dragnea, şi spune că acest lucru este o ”minciună”.

Întrebat cum comentează declaraţiile lui Liviu Dragnea, cum că ruptura a apărut după ce Sorin Grindeanu a fost în vizită la preşedintele Klaus Iohannis, prim-vicepreşedintele PSD a declarat că de fapt acea ruptură a apărut când şi-a asumat OUG 14.

Citește și: VIDEO Sorin Grindeanu recunoaște că liderii PSD trebuie să bea ceai de muşeţel, așa cum a spus Alina Gorghiu: 'E o abordare corectă'

”Nu vreau să comentez în general ce spune un fost preşedinte al PSD (...) oricât ar devia acea persoană care a ocupat în trecut funcţia de preşedinte, nu cred că e normal să comentez eu spusele unui fost preşedinte. Dar, ruptura nu a apărut atunci, ruptura a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau Ordonanţa 14. Ordonanţa 13 nu era în vigoare pentru că exista acel buffer de 10 zile. Tot ce a urmat după, a fost, de fapt, inclusiv finalul, acea moţiune de cenzură, a fost urmare a acelui episod”, a declarat Sorin Grindeanu.

Întrebat, de asemenea, dacă a cerut Liviu Dragnea să nu dea OUG 14, Grindeanu a afirmat: ”Nu mai vreau să reiau. Dacă vă aduceţi aminte, şi vă uitaţi, şi verificaţi, am chemat Guvernul cred că într-o sâmbătă, de acasă, să dăm acea Ordonanţă 14. Acea decizie am luat-o în mod personal. Ştiam în ce intru, mi-am asumat acel lucru. Am văzut tot felul de chestiuni că am fost cu soţia. Este o prostie imensă şi închid subiectul că eu cu soţia mea am fost acasă la preşedintele Klaus Iohannis. Minciună, punct”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.