Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, dezvăluire personală de față cu premierul desemnat: Marcel Ciolacu a reușit să facă o echipă la PSD, va face echipă și pentru România

clubferoviar.ro
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, dezvăluire personală de fața cu premierul desemnat: Marcel Ciolacu a reușit să facă o echipă la PSD, va face echipă pentru România

Sorin Grindeanu a spus, marți seară, la prezentarea programului de guvernare al premierului desemnat că Marcel Ciolacu va reuși în funcția pe care tocmai a preluat-o.

"Dați-mi voi în numele ca fost vicepremier să mulțumesc colegilor din UDMR și PNl pentru modul în care am colborat. Cred că fostul guvern a oferit stabilitate.

Am un mesaj mai personal adresat lui Marcel Ciolacu. În 2020 Marcel împreună cu alți colegi au venit saă mă convingă să intru în echipa PSD pentru că vom aduce PSD pe drumul european, pentru că vom câștiga alegerile.

Marcel Ciolacu a reușit să facă o echipă. Marcel Ciolacu va face echipă pentru România și din funcția de premier, așa cum a făcut la PSD", a spus Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.