Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu după ce doi miniştri au făcut COVID: 'România trebuie să îşi ia ţara înapoi din mâinile acestor mincinoşi şi incompetenţi'

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Timişoara, că românii ”trebuie să îşi ia ţara înapoi”, mai ales că actualul Guvern care ”aproape a distrus economia” şi care ”conform Curţii de Conturi a furat banii”, notează news.ro.

”Va fi o campanie atipică ce se desfăşoară sub semnul pandemiei, o campanie în care România trebuie să îşi ia ţara înapoi din mâinile acestor mincinoşi şi incompetenţi. Am stat două luni în case că aşa a vrut Orban şi Guvernul PNL, două luni în care aproape au distrus economia, dar au spus că pregătesc sistemul sanitar, că aduc medicamente, ventilatoare. Nu au adus nimic în aceste 6 luni, secţiile ATI sunt aproape pline. Conform Curţii de Conturi, au furat banii, asta au făcut, au adus spitale mobile care zac în paragină, nu avem ATI pentru oamenii care au Covid. Acum Iohannis şi Orban ne bagă iarăşi în casă şi distrug ce e viabil în economia României. Domnilor, trebuie să vă opriţi. De ce ne bagă iar în case? Pentru că acest guvern de hoţi sunt total depăşiţi de situaţie, sunt haotici. Vedem că nu ştiu ce să facă”, a declarat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a mai declarat că actualii guvernanţi ne îndeamnă să purtăm măşti, însă au doi miniştri depistaţi cu COVID-19.

”Ne-au spus acelaşi lucru: purtaţi măşti, păstraţi distanţa, iar ei sunt primii care nu fac acest lucru, au 2 miniştri care au Covid. Nu au niciun plan pentru România, să salveze România, au un singur plan, să se salveze pe ei”, a mai declarat social - democratul.

Sorin Grindeanu a mai precizat că actualul Guvern a eşuat în gestionarea pandemiei.

”Acest guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei cât şi a economiei şi trebuie să plece acasă. Trebuie să ne mobilizăm cu toţii să schimbăm acest guvern.

Am văzut aseară cum preşedintele Klaus Iohannis a prezidat şedinta de guvern care a consfintit eşecul guvernării liberale. Am văzut cu preşedintele Iohannis şi Guvernul ne spun că trebuie să închidem pieţele, târgurile, dar supermarketurile rămân deschise. Asta înseamnă guvernare liberală, asta înseamnă să nu te intereseze economia ţării, ci cum merge economia marilor corporaţii”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.