Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu i-a demis, Mihai Tudose i-a reangajat: Ce personaje au ajuns în Guvern

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a numit mai mulţi consilieri de stat în cadrul aparatului său de lucru şi mai mulţi secretari de stat şi subsecretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Aurelian-Felix Rache, Marius-Iulian Carabulea, Florian Popa şi Florin Vodiţă au fost numiţi consilieri de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, potrivit unor decizii ale premierului Tudose, scrie agerpres.ro.

Citește și: Partea nevazută a pactului Dragnea – Iohannis

Totodată, şeful Guvernului a decis eliberarea lui Ionuţ Pascu din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului.

Pe de altă parte, Sirma Caraman, Ciprian Lucian Roşca şi Virgil-Alin Chirilă au fost numiţi secretari de stat la MDRAPFE, în timp ce Marcel-Alexandru Stoica, Angel Gheorghiu şi Adriana-Mihaela Udroiu au fost numiţi subsecretari de stat la acelaşi minister.

Citește și: Anunț TERIBIL: Denisa Manelista mai are puțin de trăit

Şeful Executivului a mai decis că Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, exercită atribuţiile de coordonare a activităţii Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului.

Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

Citește și: OFICIAL Dragoș Pătraru a anunțat că pleacă de la Digi 24: Care e viitoarea televiziune unde va lucra / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.