Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu l-a numit pe Ionuţ Sorin Apostu la şefia Administraţiei Fondului pentru Mediu

inquamphotos.com / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, luni, pe Ionuţ Sorin Apostu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Sorin Apostu îl înlocuieşte la şefia AFM pe Mihai-Alexandru Moia, revocat din funcţie.

Tot luni, prim-ministrul a decis numirea lui Traian Constantin Petcu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Printr-o altă decizie a premierului, Dan Octavian Alexandrescu a fost desemnat în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii, conform Agerpres.

Totodată, Sorin Grindeanu l-a numit pe Alexandru Chirilă în funcţia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, în locul Monicăi Laura Ion, care a fost numită consilier la cabinetul premierului. De asemenea, Gabriel Stătescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. Premierul a semnat şi decizia de eliberare din funcţia de secretar de stat în cadrul MAE, la cerere, a lui Marius Cristian Bădescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.