Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, mesaj despre 'un gest simbolic, cu PUTERE DE EXEMPLU' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu apreciază că "Ora Pământului", deşi un gest simbolic, poate contribui prin puterea exemplului la multiplicarea gesturilor cotidiene care să contribuie la protecţia mediului înconjurător.

"Aşa a arătat, în câteva secunde, ora în care nicio lumină nu a fost aprinsă, la Palatul Victoria. E doar un gest simbolic. Dar poate aşa, prin puterea exemplului, tot mai mulţi dintre noi vom face câte ceva, orice, în viaţa noastră de zi cu zi, pentru a proteja mediul înconjurător", a arătat premierul, într-un mesaj postat, duminică, pe facebook.

Citește și: Daniel Constantin, afară de peste tot - OPINIE

De asemenea, Sorin Grindeanu a ataşat o înregistrare video în care sunt surprinse momentele aprinderii şi stingerii luminilor la Palatul Victoria.

Preşedinţia, Guvernul, Parlamentul, dar şi alte instituţii s-au alăturat în acest an campaniei "Ora Pământului"/ "Earth Hour" şi au stins luminile sâmbătă, între orele 20,30 - 21,30.

"Ora Pământului" este un eveniment internaţional organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007. În prezent, comunitatea de susţinători ai "Earth Hour" a atins 2 miliarde de oameni, din peste 7.000 de oraşe, din peste 152 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.