Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, reacționează la declarațiile lui Klaus Iohannis: 'O guvernare căreia i se pare normal ca șefii poliției să se întâlnească cu interlopii'

Klaus Iohannis Sorin Grindeanu guvern

Moțiunea de cenzură va pune „Stop” unei guvernări haotice și dezinteresate total de problemele oamenilor, scrie Sorin Grindeanu.

„Moțiunea de cenzură va pune STOP unei guvernări haotice și dezinteresate total de problemele oamenilor. Jaful și incompetența trebuie oprite! O guvernare căreia i se pare normal ca șefii poliției să se întâlnească cu interlopii, dar anormal să asigure măști pentru profesori și elevi trebuie să PLECE! O guvernare care are grijă doar de propriile buzunare, dar nu este îngrijorată deloc de scăderea nivelului de trai al populației trebuie să PLECE!”, este mesajul postat de Sorin Grindeanu pe Facebook.

Citește și: Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

În opinia acestuia, în locul Guvernului Orban trebuie să vină o echipă capabilă să gestioneze criza sanitară, să deschidă școlile în siguranță, să respecte legislația țării și să sprijine în mod real mediul de afaceri românesc.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august.

În replică, președintele Klaus Iohannis a spus că PSD dorește „pur și simplu să arunce țara în aer, prin moțiunea de cenzură” și și-a manifestat speranța să existe „suficientă înțelepciune în Parlament” să nu treacă moțiunea.

Citește și: Se zguduie Ministerul de Interne! Un greu a fost ‘executat’! Fusese ‘decapitat’ și în mandatul lui Carmen Dan .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.