Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu sau Mihai Fifor? Liviu Dragnea a făcut ALEGEREA

dialogcivic.gov.ro
guvern sigla

Sorin Grindeanu sau Mihai Fifor sunt ultimele nume apărute pe o așa-zisă listă scurtă prezentată de o mare parte a presei în ultimele zile pentru o eventuală propunere a PSD pentru funcția de premier. Liviu Dragnea a făcut alegerea și le-a spulberat visele celor doi. Niciunul nu e în vederile sale pentru postul de la Palatul Victoria.

”O să anunţ miercuri lucrul ăsta. Dar voi lua o decizie după ce mă consult în prealabil cu colegii din partid şi, bineînţeles, cu colegii de la ALDE, care să ţină cont de dorinţa mea unică de a se pune în practică programul de guvernare care este foarte aşteptat. (...) Eu am văzut liste la televiziuni şi, ca de obicei în astfel de situaţii, nu va fi niciunul dintre cei care au apărut la televizor, aşa se întâmplă. Dar, dacă ei se simt bine să apară la televizor, este problema lor. Nu va fi niciunul propunerea mea. Nu există liste, pentru că eu nu merg cu liste la Cotroceni, nu merge să negociem, vom fi foarte civilizaţi şi o să facem o propunere după ce am cumpănit foarte, foarte bine.Nu știu când ne cheamă pe noi, dar după consultări, miercuri sau joi, voi anunța cine e propunerea noastră. Îmi vine greu să cred că nu va accepta propunerea noastră.”, a spus Liviu Dragnea la România TV, la emisiunea moderată de Cristina Șincai.

Liderul PSD a spus că îi este greu să creadă că şeful statului nu va accepta propunerea PSD-ALDE, respectiv că "nu va respecta votul popular şi de asemenea dorinţa românilor de a intra cât mai repede într-o perioadă de stabilitate politică şi de creştere economică". "Orice conflict nu face bine nimănui", a argumentat Dragnea.

Întrebat dacă viitorul premier are carnet de partid, Liviu Dragnea a evitat să confirme sau să infirme. "Nu răspund la acest gen de întrebări - dacă are carnet de partid, dacă e bărbat, dacă e femeie, dacă e blond, dacă e brunet, sincer nu mai răspund la întrebări de genul ăsta. Dar, categoric, este important să fie membru de partid, pentru a avea responsabilitate, pentru că, după această experienţă cu tehnocraţii, eu personal niciodată n-aş mai risca să pun România între paranteze un an de zile", a spus liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.