Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, schimbări MARI în ministere: Ce a anunţat premierul despre cei nou-veniţi / VIDEO

inquamphotos.com / Octav Ganea
liviu dragnea sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a oficializat patru schimbări cheie în ministere. Şeful Executivului a anunţat că cele patru modificări s-au făcu pentru eficientiyarea activit['ii Guvernului.

"Le mulţumesc colegilor că au votat în unanimitate propunerile mele. Au fost consultări zilnice cu conducerea partidului. La Justiţie am venit cu domnul Tudorel Toader, pentru IMM-uri, Alex Petrescu, la Fonduri Europene, Rovana Plumb. Ministrul Economiei, Mihai Tudose. Mihaela Toader rămâne în echipă la Fondurile Europene. Am vrut să întărim echipa prin cooptarea unui membru de partid cu greutate şi cu experienţă. Propunerile au întâlnit unanimitatea în Comitetul Executiv Naţional.", a spus Grindeanu, care a vorbit şi despre Tudorel Toader, noul ministru al Justiţiei.

"M-am consultat cu foarte mulţi oameni. Domnul rector are o experienţă foarte mare. Domnul Toader, o personalitate care îndeplinea foarte multe criterii. Acestea au fost concluziile noastre prezentate în coaliţie şi în Comitetul Executiv Naţional.", a mai spus Grindeanu.

Mai mult, Liviu Dragnea a anunţat că Toader nu se va înscrie în PSD dacă nu vrea. "Toate propunerile au fost votate în unanimitate. Nu trebuie să fie membru PSD domnul Toader ca să fie ministru.", a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.