Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu șterge pe jos cu constructorul unei noi legături pe A1: Nu accept să fim luați de fraieri

ANCOM
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat că nu acceptă un progres de doar 2% în trei luni pentru drumul de descărcare de pe autostrada A1, spre Timişoara, prin comuna Sânandrei. Grindeanu a adăugat că deja au fost înaintate documentele pentru eliberarea unui certificat negativ pentru constructor, societatea Todini din Italia, şi că ”vedem ce se întâmplă în aprilie, poate început de mai”.

Un progres de 2% în trei luni nu accept şi să ţină minte ce au păţit cei de la Tirrena Scavi

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis un mesaj, vineri, în cadrl unei conferinţe de presă care a avut loc la Timişoara, companiei italiene Todini care are un ritm lent la lucrările pentru drumul de legătură dintre autostrada A1 şi Timişoara.

”Pe descarcarea la Sânandrei, folosesc acest prilej să le transmit domnilor de la Todini că un progres de 2 la sută în trei luni de zile nu accept şi să ţină minte ce au păţit cei de la Tirrena Scavi (constructorul de pe centra sud a Timişoarei căruia i-a fost reziliat contractul - n.r.). Din câte ştiu, DRDP a înaintat documentele pentru certificat negativ. Aşa că aviz amatorilor. Nu e treaba mea să reziliez proecte, dar nici să fim luaţi de fraieri şi să găsim tot felul de scuze care unele sunt inventate. Aşa că folosesc acest prilej pentru a atrage atenţia public că progresul de 2% în 3 luni nu e acceptabil. O să vedem ce se întâmplă în aprilie, poate început de mai, vedem care e finalitatea”, a transmis Sorin Grindeanu.

Ministrul a explicat că, potrivit contractului, lucrarea ar trebui să fie gata în acest an, însă în prezent, stadiul este de 20 la sută. ”Conform contractului, Todini trebuie să termine anul ăsta descărcarea de la autostradă. (...) Stadiul e undeva la 20 la sută”, a adăugat Grindeanu. În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc vineri la Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.