Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu vrea să-l dea afară pe şeful de la Antifraudă: Cine îi va lua locul

inquamphotos.com / Octav Ganea
sorin grindeanu

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a decis inlocuirea lui Petre-Dragos Voinescu de la conducerea Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), scrie profit.ro. Potrivit unor surse politice, citate de Profit.ro, cele mai mari sanse sa fie numit in locul lui Voinescu le are Gabriel Gheorghe, fost candidat din partea ALDE la ultimele alegeri parlamentare.

Potrivit propriului CV, Gabriel Gheorghe a fost inspector in cadrul Garzii Financiare, director al corpului de control al Ministerului Economiei, seful Directiei Antifrauda – Anticoruptie a Ministerului Economiei si vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Petre-Dragos Voinescu a fost numit, in noiembrie anul trceut, prin detasare, in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si cu rolul de a coordona Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Postul de vicepresdinte ANAF coordonator al Antifraudei Fiscale a ramas liber dupa ce Daniel Diaconescu si-a dat demisia ca urmare a acuzarii sale de abuz in serviciu de catre DNA in dosarul Murfatlar-Euroavipo. La inceputul acestui an, Dragos Doros a demisionat din functia de sef al ANAF, la conducerea Fiscului fiind numit Bogdan Stan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.