Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sorin Oprescu, după cei 3 morți de la Victor Babeș: 'Cât costă o viață? Parcă suntem blestemați, numai nenorocire, din nenorocire în nenorocire'

INTERVIU - SORIN OPRESCU

Trei pacienţi cu COVID-19 şi-au pierdut viaţa la Unitatea mobilă de Terapie intensivă de la Spitalul "Victor Babeş", din primele informaţii rezultând că s-a produs o defecţiune la instalaţia de oxigen.

Sorin Oprescu consideră că toate tragediile din ultimul timp sunt cauzate de lipsa investițiilor în sănătate, precum și de faptul că nimeni nu își asumă ceea ce se face.

”Parcă suntem blestemați, numai nenorocire, din nenorocire în nenorocire. Așa ceva nu am pomenit, am văzut atâtea în viața mea! E o bulibășeală.

Citește și: ULTIMA ORĂ Trei pacienți morți la Victor Babeș, după o pană de curent

Se vede cât de pregătiți suntem. Îmi aduc aminte că ăsta e neamul nostru. Lasă că merge și așa. Nu avem responsabilitate. Unul fuge într-o parte, altul în altă parte și amărâții se sting din viață. Cât costă o viață? Fac lucrurile de mântuială. La noi parcă se țin în lanț toate tragediile.

E cel mai al dracului cinism pe care îl trăim. Ăștia suntem!”, a declarat Sorin Oprescu, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.