Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Oprescu face marele anunţ despre candidatură

sorin oprescu

Fostul Primar General al Capitalei, Sorin Oprescu, a ajuns luni dimineață la Curtea de Apel, unde a stat de vorbă câteva minute cu jurnaliștii.

Oprescu a explicat că, în România, acționează prezumția de vinovăție și că trebuie să dovedească faptul că este nevinovat.

„La noi este exact invers, trebuie să dovedești tu că ești nevinovat, pentru că la noi acționează, în acest moment, prezumția de vinovăție, nu de nevinovăție. Și atunci, în condițiile unei societăți cu derapajele ei, îți adaptezi propria morală la timpurile pe care le trăiești”, a declarat Sorin Oprescu.

Întrebat de jurnaliști, cum comentează gestul lui Piedone de a candida, Oprescu a explicat că “fiecare om își are morala lui, fiecare își are educația lui și acționează în consecință.”

În schimb, Oprescu a vorbit despre Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei:

“E o doamnă care s-a pregătit foarte bine, din câte știu eu. Cred că are și voința și putința să construiască în București. Pentru asta, este una din persoanele pe care o respect în mod deosebit, tocmai pentru faptul că este o femeie de acțiune”, a explicat Oprescu.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la alegerile locale acesta a declarat că există numeroase lucruri care îl împiedică să candideze pentru un nou mandat, demontând astfel informația lansată de jurnaliștii de la Libertatea potrivit căreia şi-ar pregăti o nouă candidatură la Primăria Municipiului Bucureşti, în calitate de independent.

"Oamenii au încredere în mine, dar morala nu mă lasă să candidez. Vreau sa le multumesc că şi-au păstrat încrederea în mine. Acest lucru nu poate decât să mă bucure. Totuşi, sunt sub control judiciar, o măsură restrictivă. (...) Să dea Dumnezeu ca cel care va câştiga această cursă să facă tot atâta sau mai mult decât am făcut eu", a declarat Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti.

LOVITURĂ de TEATRU: Sorin Oprescu şi-ar pregăti candidatura la Primăria Capitalei (presă)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.