Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu, atac FURIBUND de după gratii la Iohannis, Dragnea şi Tudose

vantu

Gratiile nu-l opresc pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, care lansează un nou atac la adresa unor politicieni de la vârf. În cel mai recent articol postat pe blogul personal, Vântu îi caracterizează dur atât pe preşedintele Klaus Iohannis, cât şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Nici cu premierul Mihai Tudose nu pare să fi fost prea blând.

Citeşte şi: DNA a descoperit MAŞINA de bani de la CNAS. Cum se SIFONAU milioane de euro

"Cu o marionetă ca Iohannis, cu un duplicitar ipocrit și laș ca Dragnea, cu o nație învrăjbită și imbecilizată de liderii ei, este normal ca statul român să cedeze pe toate planurile în fața asaltului barbar al “minunaților” noștri aliați.

La începutul primăverii v-am avertizat că, din toamnă, va izbucni o criză economică majoră, lucru confirmat astăzi nu doar de către BNR, ci și de Wall Street Journal. Urmare a atacului SRI asupra PSD, această criză va lovi România mult mai devreme și mai puternic decât va lovi alte state, și asta se va întâmpla nu doar din cauza absenței unui lider autentic al PSD, ci și urmare a faptului că s-a ajuns ca în locul deciziilor să se prefere discuțiile și în locul acțiunii, raționamentele. Așa zisul proces decizional s-a transformat într-un concurs de popularitate, programul de guvernare al PSD transformându-se astfel într-un veritabil și caraghios fake news.

(...)

Generație, mă văd silit să recunosc, din simpatie pentru tine, că m-am înșelat în privința lui Tudorel Toader, nu în privința carismei sau a competenței profesionale, ci în privința bunelor sale intenții. Acum a devenit clar că ceea ce a propus în privința numirii procurorilor, coroborat cu trecerea inspecției judiciare în subordinea Ministerului Justiției, nu-și propune altceva decât să accentueze politizarea de astăzi a justiției, prin trecerea acesteia sub autoritatea totală a politicului. Iată un alt intelectual de clasă care se prostituează de dragul unei funcții! A smulge justiția din subordinea lui Iohannis și CSM -ului pentru a o pune toată în subordinea lui Dragnea, îmi amintește de o expresie folosită la jocul de remy, când te rupeai aiurea dintr-o formație fără perspectivă pentru a încerca o alta – “Ai stricat casa și ai făcut WC”. În mod normal, generație, absolut tot ceea ce ține de justiție trebuie să fie decis de către Consiliul Superior al Magistraturii. Numirea procurorilor șefi și a șefilor de instanțe nu trebuie făcute de Iohannis sau Dragnea, ambii oameni politici, ci de către un organism profesional situat dincolo de politic. Numai așa se poate vorbi de justiție independentă, lucru care după cum se vede astăzi, nu este posibil.", scrie Sorin Ovidiu Vântu.

Analiza lui Vântu nu l-a ratat nici pe premierul Mihai Tudose, pe care îl critică dur după afirmaţiile acestuia privind motivele pentru care nu are un cont bancar.

"De când e lumea, se dă o bătălie uriașă între întreprinzători și stat. Statul vrea să ia cât mai mult, iar omul de afaceri să plătească taxe și impozite cât mai mici. Atunci când statul este condus de tâmpiți, omul de afaceri reușește să folosească o grămadă de uși larg deschise în legi pentru a ieși biruitor. Așa că, băi generație, băncile comerciale n-au nicio vină că se folosesc de șvaițerul din legislația în domeniu pentru a-și optimiza profiturile, iar enunțurile grăbite făcute de marioneta lui Dragnea arată totală nepricepere în rezolvarea aspectelor legislative care să ajute guvernul să încaseze mai mult din producția sistemului bancar. Dar marele buhai nu se oprește aici și se oferă pe sine drept exemplu pentru a ilustra hoția băncilor, povestind cum o bancă l-a lăsat fără cei 500 de dolari pe care-i avea în cont.", conchide Vântu.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Becali, PLÂNGERE pe numele jurnalistului care l-a trimis la Poliţie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.