Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu 'ameninţă' că RUPE TĂCEREA: 'După șase luni voi publica lista...'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vântu continuă seria articolelor postate de după gratii. Fostul mogul începe de această dată în forţă, lansând cuvinte dure la adresa sistemului politic, a clasei politice, dar şi a statului, pe care le caracterizează drept "impotente". Omul de afaceri susţine însă că în următoarele şase luni va scoate la iveală o listă clară, cu nume şi prenume a elitelor societăţii.

Citeşte şi: ŞOCANT - Un şofer din Vaslui, ÎMPUŞCAT de un poliţist. Elicopterul SMURD intervine DE URGENŢĂ / FOTO

"Sistem politic impotent, clasă impotentă, stat impotent, un popor abuzat, abrutizat și impotent. Țara a mai trecut prin momente similare de-a lungul istoriei ei și, de fiecare dată, a avut șansa ca generația care venea din urmă s-o salveze de catastrofă. Acum tu ești generația care vine din urmă și ai obligația ca cel târziu în 2024 să preiei, prin orice mijloace, puterea. Am decis să te ajut, generație, încă din momentul în care am intrat în mediul online, gândind acest ajutor în mai multe etape. Am încheiat prima etapă odată cu publicarea proiectului de țară.", scrie Sorin Ovidiu Vântu în deschiderea articolului postat pe blogul său.

Fostul mogul promite, însă, că va continua seria articolelor cu declanşarea unei noi "etape".

"Etapa a 2-a presupune identificarea elitelor tale, generație, elite din rândul cărora va țâșni și liderul tău. Un lider charismatic, inteligent, cult, uman și vizionar. În acest sens voi atașa acestui blog o pagină nouă care va putea fi accesată doar contra cost. O parte dintre acești bani vor fi folosiți pentru întreținerea site-ului, restul urmând a fi distribuiți ca stimulente către cei mai valoroși dintre voi. Va fi o mini-platformă de social media dedicată în exclusivitate tinerilor care gândesc și care știu cum să-și exprime în mod civilizat ideile, trăirile și viziunile.", mai scrie SOV.

Mai mult decât atât, afaceristul susţine că după ce cele 6 luni pe care le va pune la dispoziţie se vor fi scurs, va ieşi la înaintare cu ...o listă.

"După șase luni voi publica lista cu cei care pot fi considerați a face parte dintre elitele tale, generație, argumentând fiecare alegere. Sunt convins că lista pe care o voi publica eu se va suprapune cu lista pe care o vei face și tu, generație, și va avea la bază capacitatea de a comunica valoarea comentariilor, numărul de adepți pe care fiecare în parte va reuși să și-l facă. Noua platformă va fi singurul loc de întâlnire dintre tinerii cu adevărat valoroși din generația conducătoare a timpului ce va veni și câțiva dintre reprezentanții elitelor generației mele.", conchide Vântu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.