Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu se crede președinte: are un proiect de țară!

sorin ovidiu vantu

Surprizele Clubului de Business și Politică SOV nu încetează. După apariția unui site al Clubului, https://www.sov.club/ care anunță o lansare oficială pe 5 aprilie, pe același site a fost publicat un text programatic care arată ambițiile nemăsurate ale lui Sorin Ovidiu Vântu.

Vezi și: Administrația Biden virează puternic spre stânga. Vrea redefinirea relației dintre stat și firmele private. Statul va deveni principalul agent economic

Textul de explicare al intențiilor Clubului pare a fi de pe site-ul Administrației Przidențiale sau al unui partid politic, pentru că SOV Club își asumă că este nici mai mult, nici mai puțin decât ”un proiect de țară”.

”Nu vă gândiți la planurile și promisiunile pe care le vând politicienii în fiecare campanie electorală, pentru ca să nu ducă niciodată nimic la bun sfârșit. Clubul de Business și Politică SOV înseamnă creuzetul în care se vor forja forțele națiunii pentru ca să răzbată prin mediocritatea și chiar prostia care conduce România pentru a repune valoarea la locul cuvenit: în capul mesei”, se arată în prezentarea proiectului.

Într-un stil care amintește de ironiile șfichiuitoare ale lui SOV, prezentarea Clubului spune că elitele trebuie puse în capul mesei nu pentru a sărbători, că nu avem ce, nu pentru a cheltui resursele națiunii, că acestea sunt deja amanetate, arvunite, împrăștiate, risipite, nu pentru glorie sau orgolii, că nu e timp pentru așa ceva, ”ci pentru a-i reda națiunii speranța și a-i reconstrui economia, sistemul de valori, educația, sănătatea și infrastructura de toate felurile”.

Vezi și: Italia, Ungaria și Polonia devin centrul de rezistență creștină a Europei: Alianța stabilită la Budapesta

Mesajul de prezentare mai atrage atenția că pandemia va prăbuși unele state și le va ridica pe altele, pe cele care vor ști să investească în viitor și care vor avea cele mai bune idei de afaceri.

”Clubul de Business și Politică SOV investește în această miză a viitorului care ești tu, capitalul uman. Cu o generație de oameni hotărâți să mute munții și să învingă orice obstacole, România poate și va fi salvată. Poporul român s-a săturat până peste cap de cei 30 de ani de experimente sociale, politice și economice nefericite”, se mai spune pe site-ul Clubului, referirea la clasa politică din România fiind dură și neiertătoare.

Mai mult, Clubul de Business și Politică SOV spune că îi oferă României o ultimă șansă, pe care să și-o construiască ea însăși și adoptă un ton voit apocaliptic: dacă România pierde acest tren, acum când toată economia globală se resetează, dacă Generația nu își scoate liderii cei mai capabili la luptă și la muncă pentru a reașeza România pe hartă, atunci următoarea generație va învăța despre țară doar de pe wikipedia, dacă va mai fi de găsit și acolo...

Având în vedere că mișcarea de protest câștigă teren în România și că nemulțumirea este generalizată, lansarea unui ”proiect de țară” acum dă de gândit. Care sunt forțele obscure care îl animează acum pe Sorin Ovidiu Vântu să iasă la lumină și să lanseze un ”proiect de țară” și în interesul cui?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.