Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu, IEȘIRE TĂIOASĂ la adresa profesorilor: 'Medici ticăloși, magistrați ticăloși, funcționari ticăloși, politicieni ticăloși, munca voastră'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vîntu lansează un nou atac. De data aceasta, vizați sunt chiar profesorii, pe care Vîntu îi consideră direct responsabili de nivelul de educație al poporului nostru.

Citește și: Tudorel Toader a RĂBUFNIT pe tema numirii lui Kovesi procuror european pe criterii politice: 'Noi primim aceste recomandări'

"În atenția cadrelor didactice din mediul pre-universitar

În opinia mea, sunteți principalii vinovați pentru halul în care a ajuns astăzi națiunea română. Principala îndatorire a școlii este formarea caracterelor. De aici începe sarcina profesorilor și prin asta se măsoară valoarea voastră didactică. Asta înseamnă, pe fond, educația, să-i formezi pe copii în spiritul valorilor clasice ale umanității, valori care-i învață să trăiscă în armonie între ei și cu societatea care urmează să-i primească în rândurile ei. Simpla transmitere de cunoștințe din domeniile voastre de competență, fără a-l ajuta pe copil să înțeleagă diferența dintre bine și rău, dintre drept și nedrept, dintre valoare și non-valoare, face să scoateți anual de pe băncile școlii regimente întregi de mici ticăloși, iar acestea au reprezentat și reprezintă baza de selecție a societății românești în toate domeniile de activitate.

Medici ticăloși, magistrați ticăloși, funcționari ticăloși, politicieni ticăloși, nația ticăloșită în ansamblul ei, reprezintă rodul muncii voastre. Faptul că nu știți să înarmați copiii cu tot ceea ce trebuie pentru a recunoaște și a rezista forței de seducție a răului, v-a adus în situația de a vă pierde respectul social manifestat, printre altele, și de lefurile mizerabile pe care le aveți. Faptul că toți miniștrii pe care i-ați avut au fost niște idioți, nu vă exonerează de răspunderea pe care v-ați asumat-o când v-ați ales această profesie. Iar astăzi, când un număr imens de copii au părinții plecați la muncă pe afară, vă revine și sarcina de a suplini absența acestora, școala trebuind să-și asume și funcția de cămin alternativ", scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.