Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu, atac la un patron de presă: Scenariul pentru prezidenţiale, 'o manipulare deşteaptă foc'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Sorin Ovidiu Vîntu, fost patron al Realiatea TV, aflat în prezent în spatele gratiilor, îl acuză pe patronul ziarului "Adevărul", Cristian Burci, că s-ar afla în spatele schimbării prestaţiei publice a Vioricăi Dăncilă. SOV susţine că discursul public despre şansele PSD la prezidenaţile reprezintă "o manipulare deșteaptă foc".

"Peste tot în spațiul public se acrediteaza ideea că accederea unui candidat al PSD în turul 2 al alegerilor prezidențiale este cvasi imposibilă. Domnii Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Orlando Teodorovici sau doamna Gabi Firea, chiar dacă sunt personalități puternice, nu au fost marketate ca prezidențiabili, ori se știe că pentru a crea cuiva o imagine de prezidențiabil ai nevoie de circa 2 ani. În aceste circumstanțe, dacă un candidat PSD reușește să se califice în finală, va fi declarat un erou, chiar dacă apoi va fi zdrobit de Iohannis cu un scor de peste 60%.

Aici apare în scenă coana Viorica, STS-ul și grupările de securiști aliniate atât de nemți cât și de americani de-a stânga și de-a dreapta lui Iohannis.

Având promisiunea fermă că va rămâne premier până la parlamentarele de anul viitor, coana Viorica își va anuntă candidatura, evident la implorarile ori la presiunile făcute de membrii PSD. După ce va face acest anunț, accederea în finală nu mai este treaba ei, sarcina asta revenindu-le securiștilor mai sus menționați. Dacă zvonurile pe care le-am auzit sunt corecte, atunci domnii Burci și Voinea merită toate felicitările pentru modul în care au reușit să transforme o baba insipidă și drastic limitată intelectual, într-o candidată la președinția României, care și după ce va fi călcată în picioare de Iohannis în finală, își va păstra și fotoliul de premier și pe cel de șefa PSD, pentru sigurul merit de a fi ajuns totuși finalistă atunci când nimeni nu mai dădea PSD-ului vreo șansă.

P.S. Ar fi de un comic devastrator ca o dată ajunsă în finală, babatia să o ia pe cont propriu. Profilul o recomandă", scrie Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.