Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu cere ieșirea din NATO și UE: Trebuie să naționalizăm fără jenă energia, gazele, petrolul

facebook Sorin Ovidiu Vintu
sorin ovidiu vintu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu cere ieșirea României din NATO și UE și naționalizarea urgentă a resurselor naționale. Vîntu spune că asta e unica soluție pentru a face față crizei energetice.

„Vivazi de măsurile pe care Banca Națională le-a luat în ultima vreme. Din punctul de vedere al BN, este o încercare disperată de a stopa inflația. Generație, singurele efecte ale acestei majorări se regăsesc în dobânzile la creditele pe care le plătești. Ți-am spus de multă vreme să nu-ți iei casă, ci să stai cu chirie. Ai vrut casă, ai să rămâi fără ea, probabil, curând. Și în finanțarea economiei românești care, devenind foarte scumpă, devine inaccesibilă practic. Va ajuta la creșterea inflației. Singurele măsuri care pot fi luate, generație, sunt acelea de a crește productivitatea, de a diversifica producția și serviciile. Astea sunt măsurile, coroborate, bineînțeles, cu măsurile monetare luate de Banca Națională. În tot Occidentul, inclusiv în America, se merge doar pe politici monetare. De tâmpiți nu sunt tâmpiți. Sunt obligați să facă pace cu rușii. Altfel, catastrofa mondială e deja în curtea tuturor. Generație, România nu are nicio scuză să nu facă ce am spus. Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață. România nu va ieși în stradă. Singurele manifestări împotriva guvernelor care au avut succes au fost organizate de SRI. Fără SRI, fără organizare externă, românii nu vor ieși în stradă.

Așa cum am spus, românii au cheltuit peste șase miliarde de euro în vacanțe. Oricâți bani ai avea, astăzi, a cheltui banii pe vacanțe e un semn de iresponsabilitate. Oricum nația română s-a prostit în ultima vreme, la fel ca nația planetară, dar parcă la noi e mai aspru. Numărul proștilor în această țară a crescut imens. Calitatea intelectuală a românului a scăzut imens. Cu voi în frunte, voi, cei din generația actuală. Sunteți vai mama noastră. Droguri, festivaluri și prostie. Cam asta e. Cu excepția unor vârfuri dintre voi, care își văd de treabă și fac și altceva. Ca salariați sunteți jalnici, ca oameni de acțiune sunteți jalnici, ca intelect sunteți jalnici. Deci, România nu va ieși în stradă. Doar dacă organizează cineva din afară sau SRI”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.