Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu îl ironizează pe Iohannis: 'M-am gândit să-mi vând o casă, vă interesează?'

vantu

Fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu, unul dintre dintre posibilii beneficiari ai unei legi a amnistiei şi graţierii, îl ironizeată din spatele gratiilor pe preşedintele Iohannis, după discursul ţinut de şeful statului la CSM. Dacă Iohannis s-a referit la penalii care sunt în funcţii importante în stat şi la ameninţarea la adresa statului de drept, Vîntu sugerează că preşedintele foloseşte dosarele penale ca armă politică. În final, SOV face trimitere la problemele imobiliare ale preşedintelui.

Vezi şi: Klaus Iohannis calcă în picioare legea amnistiei. ATAC DUR la adresa lui Liviu Dragnea și Tăriceanu

"Un discurs de o inestimabilă valoare politică și juridică ținut de preaiubitul nostru presedinte Klaus Iohannis la ședința CSM de azi, 6.01.2017. Minunatul nostru președinte a sancționat cu toată duritatea înaltei funcții pe care o deține tentativa mizerabilă a Ministrului Justiției de a propune spre dezbatere publică un decret de grațiere colectivă, aceasta țintind în realitate să-i scape pe primii penali ai țării de pușcăria binemeritată.

O asemenea lege ar distruge definitiv democrația în România, lăsându-l pe mult-prea-stimatul și mult-prea-iubitul nostru președinte fără singura armă pe care o mai are la dispoziție în crâncena bătălie politică cu cei pe care (,) cretinul popor român i-a ales să-l conducă.

Mincinosul penal de Tăriceanu și tâlharul electoral de Dragnea trebuie să înfunde pușcăria, iar restul de politicieni care au sau vor avea dosare trebuie să știe cine-i jupânul. Un decret de grațiere l-ar lăsa pe acest titan al democrației românești fără niciun mijloc de a se opune instaurării haosului generat în urma dispariției acestui instrument minunat – dosarul penal.

Drag popor român, daca va fi nevoie, trebuie să ieși în stradă, să dai foc la magazine, să pui mâna pe topor și să-i crapi capul oricărui nemernic care cutează să-i anuleze acest instrument magnificului nostru președinte.

Domnule Președinte, eu, Sorin Ovidiu Vîntu, mă angajez în fața dumneavoastră să vă susțin cu toată ființa mea în această luptă sfântă cu monștrii penali care vor să vă transforme într-un președinte banal al țării, neînțelegându-vă măreția.

Închei prin a vă adresa o mica întrebare: trec printr-o ușoară jenă financiară și m-am gândit să-mi vând o casă, vă interesează?", scrie SOV pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.