Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Scarlat, directorul CNAIR: 'Până în prezent sunt recepționați 21 de kilometri de autostradă'

Europa FM
CNAIR

CNAIR a recepționat până în prezent 21 de kilometri de autostradă, a declarat miercuri Sorin Scarlat, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, întrebat câţi kilometri de autostradă sunt finalizați din cei 100 de km promişi de ministrul Răzvan Cuc pentru acest an, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Curtea Constituțională, motivare care aruncă în aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

"Nu m-aş hazarda să avansez un număr de kilometri pe care îi vom finaliza anul acesta. Sunt mulţi factori de care depindem să îndeplinim acest deziderat. 21 de kilometri sunt recepţionaţi în 12 august 2019", a spus Sorin Scarlat, la dezbaterea Upgrade Romania, organizată de DC News.

Răzvan Cuc a declarat în data de 23 iulie 2019, la Ministerul Transporturilor, că nu există niciu fel de motive de ordin administrativ care ar genera amânarea dării în folosință a celor 100 de kilometri de autostradă pe care şi i-a asumat. Însă în cazul în care acest lucru se va întâmpla, ministrul asigură că va lua măsuri împotriva constructorilor, în niciun caz nu va demisiona.

„Este doar o problemă de mobilizare. Iar dacă lucrurile nu vor evolua aşa cum trebuie, cu siguranţă, nu aştept să îmi menţin promisiuni deşarte şi voi lua măsuri aşa cum trebuie cu constructorii. În momentul de faţă aceşti 100 de kilometri sunt tangibili ca şi target pentru a fi daţi în trafic, nu recepţia finală în acest an”, a afirmat Cuc la acel moment.

Citește și: Informație INCENDIARĂ - De ce s-a INTERNAT, de fapt, Gheorghe Dincă la Psihiatrie

Singurele cauze posibile care ar încetini lucrările ar fi cele de ordin meteorologic, potrivit lui Răzvan Cuc. „Eu vă întreb un lucru: dacă de acum încolo, 3 luni de zile plouă continuu? Ce pot să fac eu?”, a întrebat retoric ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.