Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, acuzaţii GRAVE în scandalul extrădării lui Sebastian Ghiţă: 'Iohannis şi Hellvig nu au INTERES să-l aducă în ţară'

sorina matei

Sorina Matei face acuzaţii grave după ce reprezentanţii Ministerului Justiţiei au declarat că omologii din Serbia nu au trimis informări cu privire la stadiul extrădării lui Sebastian Ghiţă.  Jurnalista susţine că amânarea extrădării vine ca urmare a faptului că atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi directorul SRI, Eduard Hellvig nu au interesul să-l aducă pe afacerist înapoi în România.

"Oficialii statului român nu au niciun interes să-l aducă pe Sebastian Ghiţă în ţară. Şi mă refer aici la preşedintele României, Klaus Iohannis, şi la directorul SRI, Eduard Hellvig. Se gândesc poate că S. Ghiţă iar deranjează SRI, iar pe generalul Coldea, pe alţi reprezentanţi ai SRI şi ai altor servicii secrete, şi bineînţeles pe doamna Kovesi. Cert este că în ultimul deceniu, atunci când statul român şi oficialii săi au dorit, s-a putut. L-au adus pe Nicolae Popa în ţară, doamna Kovesi şi apropiatul dânsei, veşnicul adjunct, Marius Iacob, ducându-se până în Indonezia pentru asta, l-au adus şi pe Mihail Boldea în câteva zile tocmai din Kenya, i-au adus şi pe Mihail Necolaiciuc , Radu Nemeş şi Nicuşor Constantinescu din SUA, şi pe Florian Walter din Dubai, că avea interes generalul Coldea, pe Mohammad Munaf cu cetăţenie americană tocmai din Irak iar la libanezul Said Baaklini au oprit chiar aeronava ca să nu părăsească teritoriul naţional. La Sebastian Ghiţă nu merge nimic. Paralizează totul. Pentru simplul motiv că nu au niciun interes ca să-l aducă în ţară din Serbia. Pentru că în acest caz nu e pe lege şi răspundere, e doar pe interese. Iar cine spune din statul român că S.Ghiţă nu poate fi adus în ţară pur şi simplu minte. Toate exemplele din ultimii ani dovedesc contrariul.", a scris Sorina Matei pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ despre pensii şi salarii. Ministrul Muncii DEZMITE vehement zvonurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.