Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, critici dure la adresa lui Carmen Iohannis: 'Femeia vrea să sară-n ochi ca țăranul cu orice prilej prinde. Nu ratează nimic'

www.news.ro
Klaus Iohannis Carmen Iohannis Paște

Carmen Iohannis este aspru criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la ceremonia Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din Primul Război Mondial, care a avut duminică la Paris. Liderii din întreaga lumea au participat, la Paris, la Ziua Armistițiului, pentru a comemora milioanele de victime ale Primului Război Mondial.

ATENȚIE! Se aplică de la 1 ianuarie 2019! Toți șoferii sunt vizați

„Ravasitoarea de comemorarea armistițiului Primului Război Mondial bleu ciel si crem. Restul in negru de protocol. Femeia vrea sa sara-n ochi ca țăranul cu orice prilej prinde. Nu ratează nimic. Taranul si topismul din om nu poti sa-l scoti sub nicio formă iar cand e-n fruntea ţarii sare în ochi ca paduchele. Că se vede de la o poştă.”, scrie Sorina Matei pe Facebook, atașând câteva fotografii cu soția președintelui.

Ziua Armistiţiului este comemorată în fiecare an la 11 noiembrie pentru a marca pacea semnată între Antantă şi Puterile Centrale la Compiegne, Franţa, eveniment ce a marcat încetarea ostilităţilor pe Frontul de Vest al Primului Război Mondial şi a intrat în vigoare începând cu ora 11,00 - cea de-a 11-a oră a celei de-a 11 zile din a 11-a lună a anului 1918. Iniţial, acest armistiţiu a încetat după o perioadă de 36 de zile. Tratatul privind încetarea definitivă a ostilităţilor a fost semnat în mod formal la Versailles în 1919.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.