Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei le UMILEȘTE pe Kovesi și Macovei: Măi, Monico, dacă nu trece madam, că poate nu trece- shit happens, o iei la tine la biro' ca secretară?

sorina matei

Dusă cu pluta, habarnistă și fixistă - așa o descrie jurnalista Sorina Matei pe Monica Macovei, actualmente europarlamentar, în trecut ministru al Justiției. "Niciun procuror sănătos la cap şi niciun judecător care ştie meserie şi care ştie exact cum e Monica nu mai vrea să aibă legătură cu ea de mulţi ani", susține Sorina Matei.

"Monica dusă cu pluta a fost, dusă cu pluta a rămas. Habarnistă a fost, habarnistă a rămas. Fixistă a fost, fixistă a rămas. Ca să ştiţi: Monica habar n-are nimic de anticorupţie, nu ştie oameni, proceduri, legislaţie. Nada. Tabula rasa nene. Poate pare şocant dar asta e realitatea. Monica are un singur fix- să susţină "instituţii", "interesele ţării" şi "securitate naţională". Altceva nu ştie. Decât sloganuri. Nu contează că oamenii distrug instituţii, legi, drepturi, fac falsuri grosolane, dosare de rahat, invenţii, omoară luptă anticorupţie. Nimic nu contează.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Cred că puteau să şi ucidă la propriu, să violeze, pe Monica nu o scoţi din astea. Această viziune securistică prin excelenţă pe care o are nu a mai suportat-o nimeni care o cunoaşte cu adevărat pe Monica. Când era să fie chemată la DNA pe semnătura pe Bechtel însă îi tremurau gladiolele. Şi-a făcut de rahat prietenii, practic i-a aruncat de pe bloc, terorizându-i să accepte funcţii, ştiind că nu sunt pregătiţi, că n-au nicio legătură cu Justiţia, totul din acelaşi fix. Să facă numiri. Şi multe altele. Niciun procuror sănătos la cap şi niciun judecător care ştie meserie şi care ştie exact cum e Monica nu mai vrea să aibă legătură cu ea de mulţi ani. Ea a rămas cu acelaşi fix: şobolănii pe la Bruxelles, Codruţa, Coldea, securişti şi proiectul ei de suflet pe care din 2013 visa să fie Kovesi. Deci pe mine nu mă miră deloc din ce face Monica. Dar absolut, absolut deloc. Acum a băgat-o pe madam Kovesi pe gâtul ălora cu Eurojustul şi şobolăniile ei. Măi, Monico, dacă nu trece madam, că poate nu trece- shit happens, o iei la tine la biro' ca secretară? Cât oi mai avea şi tu biro', deh", scrie Sorina Matei pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.