Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, reacţie FURIBUNDĂ după declaraţiile lui Kovesi: 'Minţim, minţim şi nu ne mai oprim'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei a lansat un atac dur la adresa Laurei Codruța Kovesi în contextul scandalului uriaș din interiorul instituției. Sorina Matei spune într-o postare pe Facebook că şefa DNA s-a dus în şedinţa CSM pentru a pune presiune pentru revocarea procurorilor care nu au dorit să fie supuşi unor teste poligraf. "Cred că a dormit sub pernă cu ordinele de revocare deja semnate ale celor doi", spune Sorina Matei, adăugând că pentru a nu se decredibiliza total, CSM trebuie să-i lase pe procurori să spună adevărul.

Citeşte şi: BNR se implică în SCANDALUL impozitului pe cifra de afaceri: 'O CATASTROFĂ'

""Nu e niciun conflict". Doar ne omorâm. Oamenii pleacă disperaţi pe capete din instituţie, ea ameninţă, jigneşte şi ia gâtul procurorilor care nu acceptă comenzi.

"Nu ştiu, procurorul e independent în anchetă". Dar anchetele le comand eu ilegal, aşa cum am zis pe înregistrări şi am şi scris în epistole.

"Nu am motive să demisionez". Normal. Je suis DNA. Nu procurorii.

Aşadar, minţim, minţim şi nu ne mai oprim. S-a dus peste CSM să pună presiune pentru revocarea celor 2. Disperare este uriaşă. Cred că a dormit sub pernă cu ordinele de revocare deja semnate ale celor doi.

CSM dacă nu-i lasă pe procurori să vorbească şi să probeze adevărurile se va decredibiliza total. Este a doua oară când LCK se duce peste CSM să pună presiune. În acest caz, se doreşte o execuţie sumară pentru ca oamenii să nu poată vorbi. Procurorul general al României, pierdutul Lazăr, nici nu vrea să-i lase pe cei doi să se apere. Deşi sunt veteranii DNA. Mihaela Moraru Iorga- cele mai grele dosare DNA din ultimii 11 ani, ZERO achitări.", a scris Sorina Matei pe Facebook.

Jurnalista a reacţionat dur şi la afirmaţiile procurorului general al României, Augustin Lăzar, care a afirmat marţi că mai mulţi procurori ai DNA s-au prezentat la Parchetul General pentru a depune plângere împotriva supunerii lor, printre altele, la testul poligraf.

"Nu zău, aşadar nu doar cei 3 au refuzat? Unul dintre ei fiind chemat la 10.32 pentru 10.30. Ci mai mulţi au refuzat, aşa cum am scris din primul moment? Adică majoritatea? Of, ce situaţie. Când minciunile doamnei K se prăbuşesc. Ţăndări se fac. Normal că au depus plângeri pentru că poligraful nu e probă legală, nu e în Cod. Dar doamna K n-are de unde să ştie. Cu Codul, legea, nu prea le are.", a completat jurnalista pe Facebook.

Citeşte şi: Cristoiu, despre DEBARCAREA lui Kovesi: ’Șefa DNA a căzut în capcana iluziei că e infailibilă’.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.