Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei s-a dezlănțuit după declarațiile lui Iohannis: 'A picat în capcana propriei propagande. Președintele se umple de ridicol total'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei comentează ieșirea lui Klaus Iohannis după decizia CCR, afirmând că declarația de presă a președintelui s-a bazat pe un „mega fake news”. „CCR nu a obligat Guvernul să vină în Parlament și nici nu o va face”, susține Matei, precizând că președintele se umple astfel de un „ridicol total”.

„Într-adevăr, Klaus a picat în capcana propriei propagande astăzi. A făcut “de îndată” o declarație de presă bazată pe un mega fake news, ceea ce ca președinte se umple de ridicol total. CCR nu a obligat Guvernul să vină în Parlament și nici nu o va face. Nicodată minuta nu e diferită de motivare și nici nu are cum legal să difere de motivare. Așadar, Vio poate sta așa dacă vrea. Nerestructurată. Iar faza tare e că problema mare e tot la Klaus. El trebuie de îndată să semneze revocările, să pună interimarii pe care n-are și nu va avea niciodată nicio atribuție, de atunci curge pentru Vio termenul de 45 de zile și Klaus trebuie să și motiveze respingerile. Iar Ana e pa. Acolo e disperare totală. Nasol. Cum s-ar zice, p'asta cu Ana, revocata de CCR, n-au văzut-o venind. Ghinion, Houston.

Lovitură de teatru: Partidul lui Tăriceanu nu mai are voie să numească ALDE, dezvăluie unul dintre vicepreşedinţii formaţiunii

PS. Vă daţi seama ce nivel de profesionalism şi înţelegere a legalităţii, logicii elementare şi limbii române sub nivelul mării sunt la Preşedintele României şi la Palatul Cotroceni, la consilieri şi chiar şi judecătorii desemnaţi de Klaus de n-au înţeles nici cea mai simplă decizie a CCR ever bazată toată pe jurisprudenţă. Adică pe decizii dinainte date de CCR. CCR nici nu avea cum să ceară ceva Guvernului pe restructurare şi componenţă politică pentru că nu e treaba ei legală asta iar sesizarea este publică, lecturabilă şi a fost doar pe prima etapă”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.