Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Pintea dă detalii despre OPERAȚIA lui Mihai Tudose: 'A făcut un infarct miocardic extins. I-au fost puse două stenturi'

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern Mihai Tudose

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul "C.C. Iliescu", în prezent starea acestuia fiind stabilă.

"Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie "C.C. Iliescu". A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital", a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

Citește și: Imagini șocante! Aici și așa se prepară mâncare pentru bolnavii unui spital de oncologie, dar și pentru copiii din grădinițe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.