Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soți sechestrați în casă de hoți pentru a le fura cazanul de țuică. Ulterior l-au aruncat pe câmp

gettyimages
cazan tuica

Doi soți au fost sechestrați în casă de hoți pentru ca aceștia să le fure cazanul de țuică. Prejudiciul a ajuns la 15.000 de lei.

Hoții, dintr-o localitate din Satu Mare, care au sechestrat în casă doi soţi pentru a le fura cazanul de ţuică au fost trimişi în judecată.

Cei doi soți dețin în localitatea Porumbești o instalație de distilare tradițională cu o capacitate de 280 de litri. Instalația funcționează într-o anexă a gospodăriei. La un moment dat, o femeie a văzut că doi indivizi străini au intrat înăuntru așa că a sunat proprietarii să le spună acest lucru.

Hoții i-au blocat în casă

Soții au vrut să iasă din casă să verifice ce se întâmplă însă au constatat că ușa era blocată. Era blocată de hoți înainte să dea spargerea, tocmai pentru a nu fi deranjați.

În timp ce proprietarii erau închiși în casă, hoții au cărat cazanul de cupru până la mașină, cu alte accesorii necesare instalației de distilare și s-au făcut nevăzuți.

De frică au abandonat cazanul pe câmp

Totuși când au ieșit din localitate au decis să renunțe la obiectele furate, pe care le-au abandonat pe un câmp. Probabil i-a speriat gândul că i-a văzut vecina soților și că vor fi dați de gol.

Cei doi hoți au fost reținuți de polițiști, iar la audieri au recunoscut comiterea faptei. Chiar dacă prejudiciul în valoare de 15.000 de lei a fost recuperat în totalitate, hoții au fost trimiși în judecată pentru distrugere și furt, mai ales că unul din ei are și antecedente penale, potrivit antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.