Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia fotbalistului Radja Nainggolan face o dezvăluire cutremurătoare: 'În Italia nu se mai găsesc medicamente oncologice'

Claudia Lai

Soţia jucătorului echipei Inter, împrumutat la Cagliari, Radja Nainggolan, diagnosticată cu cancer în vara anului 2019, susține că nu se mai găsesc medicamente pentru cei afectați de această boală, potrivit Mediafax.

Claudia Lai, soţia lui Radja Nainggolan, a scris pe contul ei de Instagram despre situaţia din Italia: „Să fim solidari cu toţi medicii şi cu toţi asistenţii medicali din zona oncologică şi nu numai, care se luptă sau se pregătesc să se lupte cu urgenţele provocate de coronavirus. Această situaţie este dificilă pentru noi, pacienţii oncologici, dar şi pentru restul bolnavilor!”

Citește și: S-A AFLAT - Care e cocktailul de medicamente cu care s-au VINDECAT mai mulți bolnavi de coronavirus

Soția lui Nainggolan a atras atenția că medicamentele pentru bolnavii de cancer au dispărut în ultimele zile de pe rafturi, așa încât aceștia sunt extrem de vulnerabili în fața epidemiei de coronavirus.

„Astăzi, nu am găsit medicamente importante pentru a-mi trata problema oncologică şi aşa cum sunt eu sunt multe alte persoane. Este inevitabil să nu ne îmbolnăvim şi de alt virus, având în vedere că imunitatea noastră este zero. Mie mi se pare că visez", a mai scris ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.