Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia lui Nicolae Robu, implicată într-un accident rutier grav: a fost transportată de urgență la spital

breaking news ultima ora

Soţia primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a fost implicată joi într-un accident rutier care s-a produs în zona complexului studenţesc din Timişoara, informează romaniatv.net.

Citește și: Miliarde de euro pentru construirea unei autostrăzi - Anunțul premierului Dăncilă: 'Este vital pentru regiunea Moldovei'

Un tanar de 20 de ani care mergea pe Aries, dinspre strada Cluj catre Spitalul Judetean, a facut un viraj la stanga pentru a patrunde in benzinaria din dreptul intersectiei cu Cozia. Soferul nu s-a asigurat si a izbit un taximetru ce mergea regulamentar catre centrul orasului, pe banda dedicata. Pe bancheta din spate a taxi-ului se afla sotia primarului Nicolae Robu, Florica Robu. Aceasta a fost ranita, iar o ambulanta a preluat-o si a transportat-o la Spitalul Judetean pentru investigatii. „Acum e bine. Are o rana care a trebuit cusuta, deasupra ochiului stang, si mai multe lovituri dureroase, dar nepericuloase”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Nicolae Robu. Politistii au deschis un dosar penal si il cerceteaza pe soferul vinovat pentru vatamare corporala din culpa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.