Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Zelenski face dezvăluiri din propria familie: fiul de 9 ani îl sfătuiește pe președinte în probleme militare

bzi
olena zalenska

Soția președintelui Zelenski a declarat că fiul ei în vârstă de nouă ani îi dă sfaturi tatălui său în probleme militare.

Olena Zelenski a declarat că încearcă să fie "sinceră" cu cei mici în legătură cu conflictul în curs și cu "separarea" lor de tatăl lor, în timp ce acesta încearcă să conducă țara de pe marginea prăpastiei în războiul cu Rusia.

Femeia în vârstă de 44 de ani a declarat că copiii cuplului, Oleksandra, în vârstă de 17 ani, și Kyrylo, în vârstă de nouă ani, sunt conștienți de ceea ce se întâmplă și că fratele mai mic a început chiar să îi dea tatălui său părerile sale despre ce ar trebui să facă forțele armate, relatează Dailimail.co.

Ea a spus că își ține cei doi copii cu ea în timp ce soțul ei se ocupă de sarcina de a conduce o țară aflată în plin război.

„Din fericire, am reușit să ne organizăm viața în așa fel încât ei (copiii) să nu fie nevoiți să plece nicăieri, iar eu să nu fiu nevoită să plec de lângă ei”, a spus ea. „Bineînțeles, ea (fiica) este absolventă de școală, suntem cu toții îngrijorați. Aceasta este o etapă importantă în viața ei și, din păcate, se întâmplă într-un moment atât de dificil în viața familiei noastre și în viața țării noastre în general. Nu va fi niciun bal de absolvire. Nu se va întâmpla nimic. Vom absolvi liceul de la distanță. Dar ea va aplica (la universitate) în Ucraina”.

Ea a adăugat că fiul ei Kyryo este 'ca toți copiii acum” și învață acasă.

Prima doamnă a declarat: „Sunt implicată în acest proces. Îmi doresc foarte mult ca copiii noștri să se întoarcă la școală la 1 septembrie.

Încerc doar să trec peste toată această perioadă... și peste despărțire.

Familia noastră este separată. Îl văd periodic pe Volodymyr aici, la birou. S-ar putea să intru și să-l văd, dacă nu este la vreo ședință astăzi, îl salut.

Copiii? Ei înțeleg cumva că această perioadă se va încheia la un moment dat, dar întrebările 'când?' există constant în familia noastră.”

Soția lui Zelenski a declarat că „a încercat întotdeauna să vorbească sincer” cu copiii ei despre război.

„Cu fiica mea cea mare, este mai ușor, ea este deja adultă”, a spus ea. „Ea citește totul, vede totul și știe ce victorii trebuie să obținem pentru a pune capăt războiului. Este diferit cu fiul meu, el este un politolog în creștere, știe totul, ne dă sfaturi militare, ce ar trebui să cumpărăm...”

„Și tatălui său, de asemenea... Ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipsește. Ce țări ne ajută prost, ce țări ne ajută bine. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni de zile.

Soția lui Zelenski a adăugat că are sentimentul că Rusia nu vede Ucraina ca pe o țară independentă.

Ea a spus: "Aceasta este opinia mea personală - ei pur și simplu nu ne văd ca pe o țară care ar trebui să aibă o conștiință separată. Mulți dintre ei cred că suntem o parte a societății lor și că noi doar am inventat ceva pentru noi înșine. Dar muzeele noastre, obiectele noastre de artă și culturale, cântecele noastre, literatura noastră demonstrează că nu este așa. Și de aceea vor să o distrugă în primul rând, să ne distrugă conștiința națională.'”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.