Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia medicului-erou de la Piatra Neamţ i-a INTERZIS lui Tătaru să mai vorbească public despre soţul ei - Familia, exasperată de bâlbele autorităţilor

Facebook.com
Ioan Cătălin Denciu

Soţia doctorului erou de la Spitalul din Piatra Neamţ, medic şi ea, i-a interzis ministrului Sănătăţii să mai dea informaţii despre Cătălin Denciu, sotul ei, informează Observatorul Antena 1.

Nelu Tătaru a declarat că medicul este infectat cu noul coronavirus, iar familia a fost îngrozită. Soţia doctorului este cea care a aflat ca, în realitate, soţul ei, internat acum în Belgia, este negativ.

"Aseară i-am spus că poate să dea informaţii despre starea lui Cătălin, de acum înainte am să-i interzic acest lucru. Cei de la Floreasca. Am o colegă acolo care mi-a trimis un mesaj; au spus că testul a fost contaminat", a declarat Alina Denciu.

E decizia luată de soţia medicului Cătălin Denciu după ce Ministrul Sănătăţii a declarat la un post de televiziune că testul acestuia pentru COVID-19 a ieşit pozitiv. Familia nu a fost anunţată de autorităţi, deşi vorbise toată ziua cu Nelu Tătaru. Disperată, femeia a sunat peste tot în încercarea de a află ce s-a întâmplat.

Imediat după producerea tragediei, Cătălin Denciu a trecut prin două spitale de la noi: la Piatră Neamţ şi în Bucureşti, la Floreasca. În aeronava care l-a adus de la Iaşi în Capitală, a urcat şi ministrul Sănătăţii, care a fost coleg de facultate cu doctorul Denciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.