Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția patronului Ferrari, românca Romina Gingașu, dă lecții româncelor care scapă la bani: Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți

Reddit
Romina Gingașu Piero Ferrari

Românca Romina Gingașu (31 de ani) este soția lui Piero Ferrari (77 de ani), patronul prestigioasei companii cu același nume, iar cei doi au fost împreună la prima cursă de Formula 1 din acest sezon, care a avut loc în Bahrain.

Romina, originară din Călărași, a participat la o emisiune la Digi FM, în care a povestit inclusiv cum s-a cunoscut cu Piero Ferrari și ce a făcut-o să înceapă o relație cu el, în ciuda diferenței de vârstă de 46 de ani, relateaza Adevarul.

”L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier (n.r. companie care vinde avioane private). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării 'de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?'. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am 'decolat'.

Sunt o familie normală, atentă cu cheltuielile

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.

Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM.

Țiriac, singurul care își permite un ”Bombardier”

Romina Gingașu a fost întrebată dacă i-a vândut vreun avion privat ”Bombardier” unui român, iar răspunsul a venit imediat: ”Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze... Din punct de vedere financiar, legal...”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.