Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia premierului canadian este cea care l-a infectat cu COVID-19 pe actorul Idris Elba

Sophie Grégoire, soţia premierului canadian, Justin Trudeau, s-ar putea să-l fi contagiat cu COVID-19 pe actorul britanic Idris Elba în cadrul unui eveniment desfăşurat la Londra, la care a participat şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, relatează marţi EFE, potrivit Agerpres.

Idris Elba, al cărui nume a fost semnalat ca viitorul James Bond după ce Daniel Craig şi-a încheiat ciclul cu lungmetrajul "No Time to Die" a cărui premieră este prevăzută la sfârşitul anului, a dezvăluit luni că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Anunţul intervine la patru zile după ce Sophie Grégorie a dezvăluit că a contractat boala după o călătorie la Londra, unde a participat la mai multe evenimente publice. Faptul că soţia sa a fost testată pozitiv l-a obligat pe Trudeau să se izoleze la reşedinţa sa oficială, deşi nu prezintă simptome ale bolii.

La 4 martie, Sophie Grégorie a asistat la Londra la WE Day 2020, un eveniment dedicat tinerilor la care au asistat 18.000 de participanţi.

Citește și: COVID se extinde RAPID - Primul caz de coronavirus confirmat în Bistriţa-Năsăud

Soţia lui Trudeau s-a numărat printre cei care au luat cuvântul la conferinţă şi a participat la mai multe fotografii colective. Într-una dintre ele, pe care a postat-o pe contul său de Instagram, ea este văzută alături de Idris Elba şi Hamilton.

La rândul său, Idris Elba a anunţat luni pe contul său de Twitter că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi se află în izolare, chiar dacă până acum nu a dezvoltat simptome . "În această dimineaţă am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, nu am simptome în acest moment, dar am decis să mă autoizolez după ce am aflat că aş fi putut fi expus virusului", a scris vedeta.

La sfârşitul săptămânii trecute, autorităţile canadiene au confirmat că Sophie Grégoire a contractat COVID-19 după ce s-a întors dintr-o călătorie la Londra.

Deocamdată, Lewis Hamilton nu a anunţat dacă a fost supus unui test de COVID-19, după ce a participat la WE Day şi a făcut fotografii alături de Sophie Grégoire şi Idris Elba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.