Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia premierului din Lesotho, Maesaiah Thabane, a fost acuzată de uciderea în 2017 a fostei soţii a şefului guvernului

Lesotho

Soţia premierului din Lesotho, Maesaiah Thabane, a fost acuzată marţi de uciderea în 2017 a fostei soţii a şefului guvernului, a anunţat poliţia, relatează AFP, potrivit AGERPRES.

"Ea a fost acuzată de omor precum şi alte opt persoane care se află în Lesotho şi Africa de Sud", a declarat presei adjunctul comisarului de poliţie, Paseka Mokete.

Citește și: CIRC DIPLOMATIC! Ambasada României din Londra e ACUZATĂ că nu și-a plătit chiria: datoriile se ridică la 75.000 de lire sterline

El a precizat că poliţia are ''un dosar solid'' în ceea ce priveşte implicarea lui Maesaiah Thabane, 42 de ani, în uciderea soţiei premierului Thomas Thabane, acum în vârstă de 80 de ani.

Doamna Thabane a revenit din Africa de Sud, unde fugise. Ea a fost reţinută la frontieră în urma unui acord între avocatul ei şi poliţie, a declarat anterior purtătorul de cuvânt al poliţiei, Mpiti Mopeli.

Citește și: VIDEO CONTRE live între ministrul Justiției și premier pe alegerea președinților de CJ! Predoiu: Să fie trimis în Parlament

Lipolelo Thabane, în vârstă de 58 de ani, a fost împuşcată mortal în iunie 2017 la Maseru, cu două zile înainte de învestirea soţului ei Thomas Thabane în fruntea guvernului acestei mici ţări din Africa de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.