Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția rectorului SNSPA, propusă de PSD la Curtea de Conturi în locul lui Niculae Bădălău

F. P.
Inquam Photos / Octav Ganea
Remus Pricopie

Soția rectorului SNSPA, Remus Pricopie, este susținută de PSD pentru postul de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi, notează bugetul.ro.

Camelia Pricopie lucrează în prezent la BNR. Timp de 8 ani, între 1997 și 2005, Camelia a fost chimistă în cadrul Serviciului Român de Informații.

Secretarul general al Senatului a transmis vineri președintelui comisiei parlamentare pentru buget candidaturile depuse de Camelia Pricopie și Cătălin Ghinăraru pentru postul de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi. Urmează audierea candidaților și votul în plen. Camelia Pricopie este suținută de PSD. Ea este soția rectorului SNSPA, Remus Pricopie, fost ministru al Educației susținut de PSD.

Camelia Pricopie, angajată în cadrul SRI, timp de 8 ani

Soția lui Remus Pricopie lucrează acum la BNR, potrivit CV-ului său, pe postul de consultant de strategie. Ea lucrează în Banca Națională din 2012. Anterior, a fost angajată ca expert la UEFIS-CDI (Unitatea executivă de finanțare a învățământului superior) în perioada 2009-2012. Timp de opt ani, în perioada 1997 – 2005, Camelia Pricopie a fost chimistă la o unitate militară a SRI (UM 0232), potrivit CV-ului său.

La începutul lui decembrie 2022, Parlemntul l-a revocat pe Niculae Bădălău din funcţia de consilier al Curţii de Conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de audit, după ce acesta a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă, într-un dosar în care este acuzat că i-a oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.