Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția româncă a lui John Paulson, miliardarul american implicat în afacerea Roșia Montană, scandal pe avere. Informații incendiare care cutremură SUA

facebook
Jenica sotia lui John Paulson

Românca măritată timp de 22 de ani cu unul dintre magnații tunului de la Roșia Montană își dă în judecată fostul soț după divorț. Ies la iveală informații incendiare din telenovela miliardarilor care cutremură Statele Unite.

Femeia de origine română, Jenica Paulson din Galați, îl acuză pe John Paulson că își ascunde averea, în procesul de divorț și îi cere despăgubiri de un miliard de dolari.

Personajul controversat face parte din gașca de miliardari din jurul corporației Gabriel Resources din scandalul Roșia Montana. John Paulson este unul dintre cei mai apropiați afaceriști ai lui Donald Trump, iar averea sa declarată depășeste 3,5 miliarde de dolari, informează realitatea.net.

Românca Jenica Paulson a fost timp de 22 de ani soția investitorului miliardar, John Paulson. Cei doi sunt acum în proces de divorț, iar femeia l-a dat în judecată pe acesta pe motiv că bărbatul ascunde miliarde de dolari în procesul de separare.

Femeia i-a cerut în instanță fostului soț un miliard de dolari despăgubiri

În plus, românca a depus la un tribunal din New York o plângere pe numele fostului soț în care menționa că bărbatul își ține ascunsă averea acumulată, mai ales banii făcuți de cei doi în timpul celor 22 de ani de căsnicie.

Potrivit presei internaționale, divorțul scandalos a pornit după ce Jenica Paulson a aflat de pe internet faptul că soțul ei are o relație cu o tânără mai mică decât acesta cu 30 de ani.

Magnatul cu averi strânse de pe burse, John Paulson, este unul dintre miliardarii controversați din jurul scandalului Roșia Montană.

John Paulson este cunoscut la „omul lui Trump”

Câțiva români stabiliți în Statele Unite s-au adunat timp de mai multe săptămâni în fața casei acestuia pentru a-i cere să îşi retragă investiţiile din compania canadiană Gabriel Resources.

Totodată, John Paulson este cunoscut și ca „Omul lui Trump”, fiind consilierul economic al fostului șef de stat american în campania electorală din 2016. Miliardarul a luat parte și la evenimentul care a marcat inaugurarea mandatului lui Donald Trump, în 2017.

În urma crizei financiare din 2008, John Paulson și mai mulți investitori au reușit să dea un tun de peste 20 de miliarde de dolari după ce s-au părăbușit creditele ipotecare. Acum, personajul controversat are o avere declarată de 3.5 miliarde de dolari.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.